Belföld

Így balhézott a lopott pulóverben visszatérő tolvaj

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival és nővel szemben, akik két egymást követő napon loptak ugyanabból a tatabányai üzletből. A második lopást követően a férfi az üzlet tulajdonosával dulakodott, aki észrevette a férfin az előző napon lopott pulóvert.

A férfi és a nő február másodikán 44 ezer forintnyi ruhát lopott tatabányai boltból úgy, hogy az áruvédelmi eszközöket letépték, a lopott árut pedig a saját ruháik alá vették, és úgy távoztak az áruházból.

A tolvajok másnap visszamentek az üzletbe lopni úgy, hogy a lopott ruha rajtuk, illetve náluk volt. Az elkövetők az előző napi módszerrel 12 ezer forint értékű ruhát loptak, azonban az üzlet tulajdonosa észlelte a cselekményt, ezért felhívására az aznap lopott ruhát a tolvajok visszaadták, illetve azt a tulaj visszavette tőlük.

Ezután a tulaj észlelte, hogy az előző napon lopott ruha a férfin van, ezért ráfogott a férfi ruhájára. A férfi ellökte magától a sértettet, és dulakodni kezdtek, miközben a férfi a kijárat felé hátrált. A férfi többször ellökte magától a nőt, majd az áruház ajtaja előtt fellökte őt, amitől a tulaj a fal melletti árucikkeknek, majd a földre esett.

Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért az elkövetőkre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik