Belföld

Véresre vertek egy férfit Nagykátán, mert nem köszönt vissza

police.hu
police.hu

Véresre vertek egy férfit Nagykátán, mert nem köszönt vissza. Az 51 éves helyi férfi vásárolni indult, amikor összetalálkozott a szomszédjával. R. Sándor zokon vette, hogy a férfi nem fogadta a köszönését, ezért elő rántott egy kést és ütésre emelte a kezét..

Az áldozat még el tudott hajolni az első támadó mozdulattól, de a második ütéstől földre esett. R. Sándor ekkor ráugrott és a kés nyelével további, nagy erejű ütéseket mért a fejére.

A bántalmazásba a támadó időközben utcára szaladó rokonai is csatlakoztak és rugdosni kezdték az 51 éves férfit. Egy másik szomszéd vette észre az eseménysorozatot, rákiabált az erőfölényben lévő támadókra, akik erre abbahagyták az erősen vérző férfi verését.

Az áldozat bemenekült a segítségére siető szomszédhoz, de a három férfi késsel a kezében oda is követte, és tovább folytatták a bántalmazást. Végül egy negyedik ember állt közéjük és kirángatta a támadókat.

A nagykátai rendőrök minden elkövetőt felkutattak és elszámoltattak. Mindhárman tagadták a terhükre rótt cselekmény elkövetését, és panasszal éltek a gyanúsítás ellen. Elmondásuk szerint nem bántották az áldozatot, bár kihallgatásukkor eltérően emlékeztek a történtekre.

A 30 éves R. Sándor ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság  és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsították meg, majd elrendelték a letartóztatását. A szabadlábon védekező 52 éves R. Sándor ellen súlyos testi sértés kísérlete, míg a 26 éves R. György Józseffel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik