Belföld

Az üzletbe lépő vevők rángatták ki a velencei trafikost késsel fenyegető férfit – videó

Őrizetbe vették a gárdonyi rendőrök azt a felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletével gyanúsított 36 éves velencei férfit, aki késsel akart kirabolni hétfőn délelőtt egy dohányboltot Velencén.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy késsel és szatyorral a kezében bement az üzletbe, ahol a pult mögött tartózkodó eladóhoz lépett, majd felszólította a kasszában lévő pénz átadására.

A nő próbálta lebeszélni tervéről a számára látásból ismert férfit, de ő nem tágított. Az alkalmazott továbbra sem tett eleget a kérésnek, és megkísérelte a pult mögül kilökni támadóját. Ekkor lépett be az üzletbe két férfi, akik látva a szorult helyzetet, megragadták a fenyegetőt, és a bolt elé húzták. Ezt követően az elkövető kerékpárjával lelépett a helyszínről.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai hajtóvadászatot indítottak a helyszínről elmenekült férfi ellen, akit a kamerafelvételek alapján beazonosítottak, majd rövid időn belül velencei lakóhelyén elfogtak.

A menekülés közben az utcán eldobott kést a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A nyomozók őrizetbe vették a 36 éves elkövetőt, aki beismerte a bűnösségét a kihallgatása során. Elmondása szerint azért követte el a tettét, mert pénzhez akart jutni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik