Belföld

Árpa Attila: Megfigyeltek, lehallgattak a razzia után

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu

Semmi újdonságot nem tud ahhoz képest, amit 2019-ben a razzia után mondott – többek között erről beszélt Árpa Attila a Rádió 1 szerda reggeli műsorában a Telex tudósítása szerint.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Fővárosi Főügyészség kokainkereskedelem miatt emelt vádat Árpa ellen. A vádirat szerint egy 33 éves férfi 2017-től kokainnal és extasyval kereskedett Budapesten, és rendszeres kokainvásárlója volt az egykori tévés is.

Hozzánk jöttek (…) drogkereső kutyákkal a lakásomba egy nyári estén, és szétszedtek mindent

– mondta a razziáról Árpa, aki szerint az ügyben se tanúvallomások, se bizonyítékok nincsenek.

Továbbá arról is beszélt, hogy korábban fogyasztott kábítószert, lebukása után pedig elterelésre ment. A 36 éves szír férfival kapcsolatban, akitől a vádirat szerint közvetítőkön keresztül vásárolta a kábítószert, Árpa azt mondta, hogy az illető a fodrásza volt, és nem tudta, hogy ezzel foglalkozik, „ha egyáltalán ez igaz”. Elmondása szerint a férfinak nincsen társadalombiztosítása, így őt kérte meg, hogy vigyen neki fájdalomcsillapítót.

A 2019-es razzián Árpa szerint a rendőrség csak azt az adott fájdalomcsillapítót foglalta le. Állítása szerint megfigyelték, lehallgatták, úgy fogalmazott:

ezek a pillanatok, amikor az ember terroristának érzi magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik