Belföld

A nő azt hitte, modellkedni viszik Bécsbe, de mihelyst kiértek, pokollá vált az élete

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a nógrádi nyomozók azt a 29 éves karancskeszi férfit, aki prostitúcióra kényszerítette nőismerősét. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kerítés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves, és kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt egy 61 éves karancskeszi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 29 éves férfi tavaly szeptemberben modellkedés ürügyén Bécsbe vitte kocsival a nőismerősét. Ott a gyanúsított a nőt megfenyegette, majd egy számára ismeretlen férfival prostitúciós tevékenységre kényszerítette. A nő ezután a férfi figyelmetlenségét kihasználva elmenekült a lakásból, majd Magyarországra utazott, azonban a 29 éves karancskeszi lakos tovább fenyegette.

ppolice.hu

A rendőr-főkapitányság, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai közös akcióban kedden elfogták a 29 éves férfit, továbbá lakóhelyén és az üggyel összefüggésben további két családi házban tartottak kutatást, amelynek során egy 61 éves nő ingatlanában több tő kábítószergyanús növényt találtak meg és foglaltak le.

A növényeken elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.  A nyomozók a férfit és a nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelyet követően a 29 éves terheltet őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik