Belföld

„Úgyis az enyém leszel” – suttogta a 11 éves kislánynak a pedofil szomszéd

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki elcsalta és molesztálta a szomszédja 11 éves kislányát. A 37 éves elkövető a párkapcsolatának megromlását követően költözött haza a szüleihez két évvel ezelőtt, ahol naponta látta a szomszédos ingatlanban lakó, akkor 11 éves gyereket.

A kislánynak eleinte leveleket írt. Az ominózus nap „kristály” néven ismert új pszichoaktív anyag hatása alatt álló férfi elhatározta, hogy fizikailag is közeledni fog a kiskorúhoz.

Azzal a mesével, hogy talált egy kutyát, elcsalta a gyermeket egy közeli, gazzal és magas fűvel benőtt telken álló romos épülethez, ahol nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából magához rántotta az oldalfal takarásában, majd ruhán keresztül fogdosni kezdte, miközben azt suttogta neki, hogy „úgyis az enyém leszel”.  A férfi simogatta és csókolgatta a kétségbeesetten tiltakozó kislányt, akinek végül sikerült ellöknie magától a támadóját, így futva el tudott menekülni a helyszínről.

A főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja a büntetlen előéletű elkövetőt. Az ügyészség öt év fegyházat kért az elkövetőre arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról. A vádhatóság indítványozta azt is, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el a terheltet minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személyekkel foglalkozhatna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik