Belföld

Nyilvános bocsánatkérést vár Mészáros Lőrinc Fekete-Győr Andrástól

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A tárgyalást azonban zárt ajtók mögött folytatná le a felcsúti milliárdos.

„Pár hónapja jelentett fel Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc, mert több interjúban határozottan beszéltem arról, hogy egy normális jogállamban fideszes bűntársaival együtt nem úszhatná meg a felelősségrevonást” – kezdi Facebook-posztját FeketeGyőr András, a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje, aki írásában beszámol arról, hogy bár a bíróság első fokon nekik adott igazat, Mészárosék fellebbeztek, ezért az ügy másodfokon folytatódik.

A büntetőfeljelentés mellett Mészáros Lőrinc polgári pert is indított Fekete-Győr ellen, ahol nyilvános bocsánatkérést vár a politikustól a kijelentései miatt. Az esetben külön érdekes, hogy Fekete-Győr szerint Mészáros az általa indított perben a nyilvánosság kizárását kérte.

De mégis mitől félnek, ha annyira biztosak az igazukban? Csak nem arról van szó, hogy Mészáros és csapata is pontosan tudja, hogy semmilyen teljesítmény nincs a vagyongyarapodása mögött? Csak nem arról van szó, hogy ő is strómanként tekint magára, és Orbán Viktor kérésére próbálja minél kisebb láthatósággal letudni ezt az ügyet?

Ezzel szemben a Momentum nyílt tárgyalást kezdeményez, egyúttal Mészáros Lőrinctől is azt várják el, hogy legyen büszke a teljesítményére és nyílt tárgyaláson mondja ki, hogy nem stróman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik