Belföld

Videón, ahogy megkéselnek egy férfit a Határ úti aluljáróban

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal a 23 éves férfival szemben, aki egy balhé hevében megvágta az ismerőse hátát, valamint a fejét Budapesten, a Határ úti aluljáróban.

A 23 éves férfi és ismerőse 2018.december 21-én a délutáni órákban beszélgetni kezdett a Határ úti aluljáróban. A beszélgetés szóváltássá fajult, amely során a sértett többször megütötte a vádlottat, majd felhagyott a támadással.

A 23 éves férfi ezután követte az ismerősét, veszekedett vele, majd elővett egy éllel bíró eszközt és azzal a kezében balhézott tovább. Amikor az elkövető egy ismerőse a veszekedők közé állt, az áldozat hátralépett és lehajolt a földre, az ismerőse azonban ezt kihasználva megvágta a hátát.

Ezután a két férfi dulakodni kezdett, amely során a vádlott az eszközzel ismét a sértett felé vágott és megsebesítette a halántékát. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a fejsérülésének elhelyezkedése és az elkövetés eszköze, módja alapján súlyosabb, életveszélyes sérülés is bekövetkezhetett volna. A főügyészség letöltendőt  kért a más ügy miatt amúgy is börtönben ülő férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik