Belföld

Blikk: Elmeorvos vizsgálta Kálmán Olga fenyegetőjét

Marjai János/24.hu
Marjai János/24.hu

Megírtuk, hogy az 53 éves V. Gábor lefejezéssel, kivégzéssel, és a családja felgyújtásával fenyegette Kálmán Olga DK-s politikust. A férfi Győr egyik kertvárosi részén él idős édesanyjával, annak Facebook-profilját használva írta leveleit a politikusoknak. A rendőrség gyorsan elfogta a V. Gábort, akit az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsítja.

A Blikk arról ír, hogy a férfival azóta már egy szakember is elbeszélgetett, az ügyben kirendeltek egy igazságügyi elmeorvos szakértőt. V. Gábor a portálnak elmondta, hogy

a levelemmel elsősorban az volt a célom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy az országban nemcsak a jobboldalt gyűlölik, hanem a jobboldal is ugyanúgy gyűlöli a baloldalt. Emellett szerettem volna kifejezni a szolidaritásomat azon politikusok felé, akikkel szimpatizálok. Sajnos sokszor aljas támadásoknak vannak kitéve. Ezzel egy küldetést teljesítettem, egyfajta feladatot hajtottam végre. Ezzel befejeztem, már nincs tovább feladatom, többet a politikával nem fogok foglalkozni. Ilyen leveleket soha többet senkinek nem fogok írni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik