Belföld

Földre tepertek és megerőszakoltak egy nőt a XII. kerületben

Földre tepertek, és megerőszakoltak egy hazafelé sétáló nőt Budapesten, a XII. kerületben. A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható román férfit, majd szexuális erőszak miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. Hozzátette, a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a főügyészség indítványára elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Az ügyről annyit lehet tudni, hogy a férfi június 18-án az éjszakai órákban megszólította a Krisztina körút környékén gyalogosan haladó, hazafelé tartó nőt, és beszélgetést kezdeményezett vele. A nő eleinte válaszolt a gyanúsított kérdéseire, aztán kellemetlennek találta a beszélgetést és próbálta elküldeni a férfit, miközben igyekezett gyors tempóban elhaladni mellőle, a férfi azonban továbbra is követte őt.

Amikor a nő egy lépcsősorhoz ért, még lendületesebben kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a követőjét. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt, s a derekát megragadva a földre rántotta, leszorította és fojtogatni kezdte, majd akarata ellenére, erőszakkal szexuális cselekményt végzett vele.

A megtámadott nő folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a gyanúsítottat, ezért abbahagyta a nő bántalmazását és elhagyta a helyszínt. A megerőszakolt nőnek a bántalmazás során az egyik ujja eltört.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik