Belföld

Kommandósok szabadítottak ki egy 80 éves nőt, akit mindenéből kiforgatott egy siklósi pár

Police.hu
Police.hu

Személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság azzal a két siklósi férfival és nővel szemben, akik minden vagyonából kiforgattak egy idős asszonyt.

A megalapozott gyanú szerint az 52 éves helyi férfi a feleségével, valamint 61 éves társukkal a siklósi családi házukban több éven át aljas indokból korlátozták a mozgásában, a személyi szabadságában és akaratában a 80 éves nőt.

Elvették tőle a nyugdíját, s fenyegetett helyzetben aláírattak vele egy adásvételi szerződést, amellyel értékesítették az ingatlanjait. Az ebből befolyó vételárat persze nem adták át neki, hanem inkább felélték a pénzt. A videón jól hallható, hogy a kimenekített asszony elmondja a megmentőinek, hogy mindent az ő millióiból vett a család, s egy ágyat valamint ágyneműt kapott négy és fél millióért.

A siklósi nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály kommandósainak segítségével szerdán reggel az otthonukban csaptak le a feltételezett elkövetőkre. Mindhármukat kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik