Belföld

Kiszállt a házaspár a kocsiból, majd golfütővel vert össze egy munkából hazafelé tartó férfit

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a házaspárral szemben, akik a nyílt utcán egy golfütővel támadtak egy férfira.

A 33 éves férfi és felesége tavaly novemberben autóval közlekedett Kaposváron, amikor egy vasúti átjáró közelében megpillantották a munkából hazafelé tartó személyt, ezért megálltak.

Az autóból kiszállva előbb szidalmazni kezdték a gyalogost, majd őt – a nő hangos biztatása közepette – a férfi előbb ököllel, majd egy golfütővel is többször megütötte. Miután a golfütő kiesett a férje kezéből, azt a nő is a kezébe vette, és azzal az ekkor már földön fekvő személyt szintén több alkalommal megütötte.

A cselekményt észlelte egy járókelő, aki a bántalmazott férfi segítéségre sietett, az ő felszólítására a támadók végül visszaültek az autójukba és elhajtottak a helyszínről. A tettlegesség következtében a férfi zúzódásos hátsérüléseket szenvedett, és az orrcsontja is eltörött.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a többszörös visszaeső férfi vonatkozásában végrehajtandó fegyházbüntetés, míg a felesége tekintetében felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik