Belföld

Levélben írta le a sokkolóval támadó férfi, hogyan fog végezni a feleségével és magával

Getty Images
Getty Images

Papírra vetette tervét az az emberölési kísérlettel vádolt Pest megyei férfi, aki pár nappal ezelőtt végezni akart a feleségével. A férfi ittasan, hátulról közelítette meg a feleségét, majd egy elektromos sokkolóval rátámadt.

Amikor ezt az asszony észlelte az utcára menekült. Nem sokkal később visszatért, ám ekkor a terhelt egy késsel közelített felé és életveszélyesen megfenyegette. A nőnek sikerült kivenni a kést a férfi kezéből, majd ismét elmenekült a házból. Az eset következtében az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A házaspár ingatlanában a nyomozók több olyan levelet találtak, amelyekben a terhelt közli, hogy meg akarja ölni a feleségét, majd magával is végezni fog.

A Budakörnyéki Járásbíróság szökés, elrejtőzés, bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt letartóztatta a férfit, aki akár 15 évet is kaphat bizonyítottság esetén. A döntést az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik