Belföld

Blikk: kollégáikra akarták kenni az előállított férfi brutális megverését a rendőrök

24.hu
24.hu

Kedden azonnali hatállyal felfüggesztette a szolgálati jogviszonyát Budapest rendőrfőkapitánya annak a három budapesti rendőrnek, akik életveszélyes sérüléseket okoztak egy férfinak az előállítása során.

A Blikk információi szerint egy zuglói kocsmából vitték el a rendőrök a megvert férfit. Egy szemtanú a portálnak elmondta, hogy

a férfi törzsvendég, régóta idejár inni. Általában normálisan viselkedik, de amikor felönt a garatra, nem igazán lehet vele bírni. Az ominózus estén is részegen elborult az agya, majd mindenért balhézott.

Beszélt arról is, hogy a férfi hajigálta a székeket, a pultost háromszor megdobálta pénzzel, és a többi vendéget is zaklatta. A tulajdonos végül értesítette a hatóságot, a férfi pedig még a rendőröknek is nekiment.

A Blikk úgy tudja, hogy a helyszínre először a készenléti rendőrök mentek ki, ők vitték be a balhés férfit a kerületi kapitányságra, ahol a kollégáik estek neki. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint ketten vettek részt a verésben, a harmadik társuk pedig az egészet végignézte. A Blikk információi szerint az előállított, majd összevert férfi magában is kárt tett a rendőrségen.

A portál arról is ír, hogy a férfit megverő rendőrök az előállító készenlétisekre próbálták kenni a bántalmazást, de a tervük gyorsan bedőlt, a fogdán ugyanis – ahol a bántalmazás történt – kamera működött, ami mindent pontosan rögzített.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik