Belföld

Nem engedték be a Direkt36 és a Magyar Hang újságíróját a Kormányinfóra

Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

Újra lehet személyesen kérdezni a Kormányinfón, ezúttal nemcsak Gulyás Gergelytől, de váratlanul Orbán Viktor miniszterelnöktől is. Viszont nem mindenkinek adatott meg a kérdezés lehetősége, miután a Direkt36 újságíróját nem engedték be az eseményre. Orbán érkezésekor azt mondta, hogy nem ő szervezi a sajtótájékoztatókat, ezért nem tud arra mit mondani, hogy miért nem engednek be bizonyos szerkesztőségeket.

Frissítünk!

Noha a Kormányinfó végén elhangzottak arra utaltak, hogy azért nem engedték be az újságírót, mert nem volt védettségi igazolványa, a Direkt36 lapunkat arról tájékoztatta, hogy  nem kértek tőle védettségi igazolványt, amellyel egyébként rendelkezik.

Nem engedték be a Magyar Hang újságíróját sem, arra hivatkozva, hogy csak a meghívottak lehetnek jelen, a hetilap azonban nem kapott meghívót. A lap újságírója az utcán kérdezte meg Orbán Viktortól, hogy miért nem mehetnek be, a miniszterelnök erre azzal viccelt, reméli, hogy őt beengedik, majd arra buzdította a Magyar Hang újságíróját, hogy tegye fel most a kérdését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik