Belföld

Húsz nap magánzárkát kapott a soroksári gyilkost megverő csantavéri mészáros

police.hu
police.hu

Húsz nap magánzárkát kapott a vajdasági bérgyilkos D. Csaba, azért mert eltángálta a vele egy cellában lévő soroksári futónő megölésével vádolt R. Szilvesztert, írja a Blikk.

R. Szilveszter korábban a Dózsa György úti baleset egyik okozójával, M. Richárddal együtt volt egy cellában, aztán átrakták a nők bántalmazóit finoman szólva sem kedvelő csantavéri mészáros mellé, aki úgy tűnik szívügyének tekinti, hogy megregulázza a börtönben egy kicsit azokat, akik a gyengébbik nem tagjain követnek el erőszakos, életellenes bűncselekményeket. D. Csaba ugyanis korábban egy másik nőgyilkost, Sz. Attilát is elverte.

D. Csaba hiába követett el több életellenes bűncselekményt is, attól még egy régi vágású férfi, aki nem viseli, ha valaki gyengéket vagy kiszolgáltatottakat bánt

– nyilatkozta a lapnak a hírhedt bérgyilkos ügyvédje,  Gulyás Krisztián.

A vajdasági sorozatgyilkost életfogytig tartó fegyházra ítélték több emberen elkövetett emberölés miatt. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség tényleges életfogytiglanért, míg az elkövető és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik