Belföld

Elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint megerőszakolták egyikük unokatestvérét   

A Pest megyei nyomozók elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy tanyára csábították, majd megerőszakolták egyikük unokatestvérét – írja a police.hu.

A nőt munkalehetőséget kínálva vitték egy hévízgyörki tanyára 2021. május 19-én, de a házba érve bezárkóztak és az 54 éves K. Tibor az ágyra lökte tiltakozó és síró áldozatát. Az erőszakot J. Mihály nevetve nézte végig, majd megitattak a nővel valamilyen alkoholos italt, amibe a sértett későbbi vallomása szerint fehér port is szórtak. Az italtól a nő rosszul lett, mire J. Mihály beültette autójába és egy erdős, kietlen helyre vitte, majd neki esett. Letépte alsóneműjét és megerőszakolta ellenállni próbáló áldozatát. Miután végzett, megfenyegette, hogy megöli, ha „kimondja őt”, majd hazavitte.

A rendőrök, miután a történtekről tudomást szereztek, minden lehetséges címen kutattak a tettesek után. Településről településre jártak, hogy megtalálják a két férfit, végül 2021. május 25-én bukkantak rájuk. Kihallgatásukon tagadták a bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítás ellen panasszal éltek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta letartóztatott K. Tiborral és J. Mihállyal szemben szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik