Belföld

Prostitúcióra kényszerítettek egy mélyszegénységben élő kislányt, majd megzsarolták a kuncsaftját

Elcsaltak, majd prostitúcióra kényszerítettek egy mélyszegénységben élő kiskorú lány Győrben. A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség zsarolás és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat három elkövetővel szemben. További három személyt zsarolás miatt állítanak bíróság elé.

Az emberkereskedelmet megvalósító elkövetők, két nő és egy férfi azzal csalta győri otthonukba a sanyarú sorsú kislányt, hogy ott pihenhet és kikapcsolódhat. A lány Győrbe érkezve beleegyezett abba, hogy róla fehérneműs fotókat készítsenek viccből, de arról nem tudott, hogy azokat feltöltötték egy prostituáltakat hirdető oldalra. Mikor ezzel szembesült, akkor arra kényszerítették, hogy férfiakat szexuális céllal fogadjon. A két hét alatt ezzel keresett összesen 135 ezer forintot pedig elvették tőle.

Miután a kislány hazautazott, az egyik nő ötlete alapján a kiskorúval utoljára kapcsolatot létesítő férfi tudomására hozták, hogy az  akivel érintkezett, még kiskorú, és ezért feljelentik, ha nem fizet neki 600 ezer forintot.

Az összeg kifizetése után a nő – további három férfi társát bevonva – újabb 1 millió 200 ezer  forintot követelt a férfitól, ugyanazon fenyegetést alkalmazva. Az újabb fizetés helyett azonban elfogták őket a rendőrök. A minősített emberkereskedelmet is megvalósító elkövetőkkel szemben tizenöt év, a zsarolással vádolt férfiakkal szemben öt év a büntetési tétel felső határa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik