Belföld

Késsel raboltak ki egy benzinkutat Miskolcon

police.hu
police.hu

Kiraboltak egy benzinkutat a hosszú hétvégén Miskolcon. A kapucnit és maszkot viselő férfi este kilenckor jelent meg a Szentpéteri kapuban található egyik üzemanyagtöltő állomáson, és késsel a kezében a bevétel átadására szólította fel az ott lévő alkalmazottat.

A támadó a kasszából kivett pár ezer forintot és távozott a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt, a férfi az alkalmazottat nem bántalmazta. A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a felvételeken látható ismeretlen személlyel szemben. A sötét ruházatban lévő, kapucnit és maszkot viselő, telt alkatú férfi sántít.

police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik