Belföld

Felhívta a rendőrséget egy etesi férfi, hogy az élettársa fejébe vágja a baltát, ha nem költöztetik el

Letartóztatta a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája azt a 32 éves férfit, akit terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette miatt vettek őrizetbe pár nappal ezelőtt.

Az etesi férfi május 16-án tett bejelentést a rendőrség ügyeletére, hogy nem kíván tovább együtt élni az élettársával, de a nő nem akar távozni az otthonukból. A gyanúsított kilátásba helyezte, hogy amennyiben a rendőrök nem intézkednek ez ügyben, akkor megöli az élettársát.

A helyszínre érkező járőrök az italozó gyanúsítottat az udvar lépcsőjén találták kezében egy baltával, amit a rendőri felszólításra lerakott. A férfi elmondta, hogy megromlott az élettársával a kapcsolatuk, ezért azt szeretné, ha a nő elhagyná az ingatlant, és amennyiben a rendőrök ezzel kapcsolatban nem intézkednek, belevágja a nő fejébe a baltát.

Később a férfi a rendőröket is megfenyegette, miszerint, ha nem viszik el a nőt, az ő hátukba vágja a baltát, majd a kapu felé indult, hogy bezárja azt. A rendőrök a kaput benyomták, és megbilincselték a férfit. Az ügyben eljáró bíró bűnismétlés veszélye miatt letartóztatta a férfit. A végzéssel szemben a gyanúsított és védője is fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik