Belföld

Csokit adott jutalomként a 7-8 éves kislányokat erőszakoló bokodi férfi, 18 évet kapott

Tizennyolc év fegyházra ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt a tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szemben elkövetett szexuális erőszakkal vádolt férfit, aki rendszeresen fajtalankodott két kislánnyal is.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a bűncselekmények elkövetését tagadó férfi a büntetés kitöltésének a háromnegyede után bocsátható szabadságra a leghamarabb feltételesen.

A férfi 2013 nyarán ismerte meg a 2007-ben született lányt a barátja házánál , akivel bizalmi kapcsolatba került. Az elkövető 2014 nyarán elcsalta a kislányt a bokodi házába, és szexuális tartalmú filmeket, képeket nézetett vele. Ezt követően levetkőztette, és a gyermekkel szexuális cselekményt végzett.

Ezen  a nyáron heti rendszerességgel végzett szexuális cselekményt a kislánnyal A gyermek tiltakozása miatt azonban nem tudott közösülni vele. A férfi a házában történt találkozásokat követően „jutalomként” csokit adott a kislánynak. A férfi a szexuális viszonyt 2015 nyarán folytatta, ekkor is heti rendszerességgel fajtalankodott a gyerekkel.

Az elkövető egy társkereső oldalon 2014 júniusa előtt ismerkedett meg egy nővel, akivel és a 2006-ban született lányával bizalmi, baráti viszonyt alakított ki. A férfi a bizalmi viszonyt kihasználva 2014 júniusa és 2016 ősze között több alkalommal is szexuális cselekményt végzett a gyermekkel, s legalább egyszer megerőszakolta. A pedofilt 2008 ban már elítélték egyszer szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények, akkor 9 év fegyházat kapott és ebből 2013-ban szabadult. A következő évben pedig már a kislányokkal erőszakoskodott.

A bíróság az ítélet kihirdetését követően előterjesztett ügyészi indítványra az elkövető letartóztatását fenntartotta. Az elsőfokú ítéletet, és a letartóztatás fenntartásáról hozott végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és a védője mindkét határozattal szemben fellebbezést jelentett be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik