Belföld

Felpakolta a szajrét, majd ellopta a főnöke kisteherautóját a körözött férfi

BRFK
BRFK

Ellopta az egyik XXII. kerületi vállalkozás telephelyéről a cég kisteherautóját egy ott dolgozó férfi. A lakatot is leszedte a kapuról és úgy hajtott ki az autóval az udvarról, de előtte több mint egymillió forint értékű szerszámgépet is felpakolt a kocsi platójára.

A tulajdonos nagyon meglepődött, amikor egy vasárnap délután nem találta a telephelyen leparkolt autót és azt az alkalmazottat, akit megkért, hogy a hétvégén vigyázzon a telephelyen tárolt értékekre.

A fővárosi rendőrök megtalálták a feltételezett elkövetőket. A 28 éves K. Roland ellen négy elfogatóparancs volt érvényben ittas vagy bódult járművezetések, és kábítószerrel való visszaélés miatt. Cinkostársait, a 19 éves dabasi L. Mihályt és a 29 éves gyáli H. Róbertet gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Rolandot a gyanúsítását követően egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték át, míg a 19 éves elkövetőt őrizetbe vették. A BRFK nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik