Belföld

Terence Hillt és Ronaldinhót kísérte Curtis gyilkossággal gyanúsított testvére

Mint korábban megírtuk, kommandósok csaptak le kedd hajnalban Budapesten és Gyömrőn azokra a férfiakra, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több mint egy évtizeddel ezelőtt megölték az MTK volt labdarúgóját, Katzenbach Imrét.

Az elfogott három személy közül a 49 éves Sz. Lajost és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény konkrét elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót felbujtással gyanúsították meg kedden a nyomozók.

A Pesti Srácok információi szerint az egyik emberöléssel gyanúsított férfi az ismert rapper, Curtis testvére, aki korábban hivatásos katona volt. A Blikk most további információkat is közölt Sz. Lajosról, aki a lap szerint egy biztonsági szolgálat tagjaként világhírű sztárok sokaságát kísérte budapesti látogatásuk során. Feltűnt többek között a színész Terence Hill, vagy a focista Ronaldinho és Puyol oldalán.

A másik feltételezett elkövetőt, L. Istvánt korábban az éjszakai életben is jól ismerték, kidobóként tevékenykedett. A férfi ellen több eljárás is indult régebben, egyszer például jogszerűtlen eszközökkel próbált távol tartani taxisokat a repülőtértől – írja a Blikk, amely  úgy tudja, a keddi akcióban a TEK főigazgatója, Hajdú János maga is bevetési ruhában vett részt.

A bűncselekmény részleteiről és következményeiről itt olvashat:

Kapcsolódó
Előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg Curtis testvérét
A Katzenbach Imre megölésével gyanúsított három férfi akár életfogytiglant is kaphat bizonyítottság esetén. A főügyészség indítványozta a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik