Belföld

Összeszurkálta a volt párját és az őt védő apját is egy férfi Rábacsanakon

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást  a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság egy csornai férfivel szemben.

Kedd este érkezett bejelentés hozzájuk, hogy szurkálás történt Rábacsanakon egy családi házban.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves csornai férfi a volt élettársát kereste fel, amelynek során szóváltásba keveredtek egymással.

A veszekedésből dulakodás alakult ki közöttük, majd az agresszív vendég a volt párját, valamint a lánya segítségére siető édesapát több alkalommal megütötte, ezt követően a nála lévő  késekkel a 41 éves nőt, valamint az őt védelmező férfit is több alkalommal megszúrta.

Apa és lánya a támadást követően súlyos sérülésekkel kerültek kórházba, ahol a nyomozók őket tegnap tudták meghallgatni. A járőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították. A nyomozók K. Lászlót őrizetbe vették, emberölés kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik