Belföld

Másokkal való szexre kényszerítette a barátnőjét egy szekszárdi férfi

Őrizetbe vették a Tolna megyei rendőrök azt az 55 éves szekszárdi lakost, aki rendszeresen arra kényszerítette a barátnőjét, hogy másokkal is szexuális viszonyt létesítsen. A férfit emberkereskedelem, és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértéssel, valamint kényszermunka elkövetésével gyanúsították meg.

Egy nő tett feljelentést 2020 nyarán a rendőrségen a volt élettársa ellen, aki 2019 februárja és 2020 májusa között őt folyamatosan arra kényszerítette, hogy rajta kívül másokkal is szexuális kapcsolatot létesítsen. A férfi rendszeresen bántalmazta is az asszonyt, aki a verések miatt maradandó fogyatékosságot szenvedett.

A nő elmondása szerint volt élettársa rendszeresen koldulásra és más munkák elvégzésére kényszerítette. Ha a nő nem tett eleget a kérésnek, akkor annak további verés volt a vége.

A feljelentést követően Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán nyomozást indítottak. A beszerzett bizonyítékok alapján szerdán reggel elfogták az 55 éves szekszárdi férfit, aki a bántalmazásokkal megalapozottan gyanúsítható. Az emberkereskedelemmel, kényszermunkával, és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértéssel meggyanúsított férfi tagadta a bűncselekményeket.

A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik