Belföld

Árnyékbokszolt, majd megverte az előtte állót, mert rászólt, hogy ne tolakodjon

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly augusztusban azért bántalmazott egy gyorsétteremnél vásárló vevőt , mert szóvá tette, hogy előrefurakodott az étel kiadására várakozó sorban.

A 24 éves férfi a hajnali órákban gyalog érkezett egy siófoki gyorsétterem autós kiszolgáló ablakához, azonban a sor vége helyett annak elejére állt, megelőzve azt az autót, melyben a későbbi áldozat is helyet foglalt. Amikor a sértett és a gépjárműben ülő barátai ezt szóvá tették, a férfi indulatosan az autó vezetőoldali ablakára ütött, majd fenyegetően „árnyékbokszolni” kezdett.

ugyeszseg.hu

Ezt követően az emberkedő férfi az étterem teraszára ment, és egy másik társaságba is belekötött, mert nem tetszett neki az általuk hallgatott zene. Később azonban visszaindult az ételkiadó ablakhoz. Itt ismételten szóváltásba keveredett a sértettel, aki számon kérte rajta a korábbi agresszív magatartását, illetve azt, hogy miért előzte meg őket a sorban.

A férfi ezért meglökte és megütötte a sértettet, aki egyensúlyát elvesztve hanyatt esett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Társai ekkor a sérült segítségére siettek, és a még mindig agresszíven viselkedő támadót távol tartották tőle, nem sokkal később pedig a rendőrök is a helyszínre érkeztek.

Az ügyészség felfüggesztettet kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik