Belföld

Kifosztották a takarékból kilépő 91 éves férfit

police.hu
police.hu

Kifosztottak egy 91 éves férfit Berekböszörményben. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol az idős férfi elmondta, hogy épp a takarékszövetkezetből lépett ki, amikor karon ragadta egy férfi és felajánlotta neki, hogy hazakíséri.

Az ismeretlen még a válaszát se várta meg, de már el is indult vele az utcán. Mint később kiderült, menet közben a kabátzsebéből elemelte pénztárcáját, a benne lévő 120 ezer forintjával együtt. Miután lenyúlta a pénzt, mintha mi sem történt volna faképnél hagyta az idős áldozatát.

A biharkeresztesi rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a helyi lakost, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az 56 éves férfi otthonában kutatást tartottak a nyomozók és az eltulajdonított pénzből közel 100 ezer forintot lefoglaltak, később pedig visszaadták a bácsinak.

A biharkeresztesi zsaruk őrizetbe vették a kifosztással gyanúsított férfit, majd kezdeményezték a bűnügyi felügyeletének elrendelését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik