Belföld

Videó: Lefotózta, majd otthagyta a XXII. kerületi gödörbe zuhant férfit, a bajba jutott reggelre meghalt

police.hu
police.hu

Hiába nyújtotta a kezét és könyörgött segítségért egy útmenti gödörbe esett férfi az őt észrevevő fiatalnak Budapesten, ő hagyta meghalni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást a felvételen látható ismeretlen ellen.

Egy férfi eddig még ismeretlen körülmények között tavaly november 6-án este nyolc körül fejjel előre beleesett a XXII. kerületi, Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél lévő útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről.

Bejelentéseiket a nap 24 órájában megtehetik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve hívhatják a 112-es segélyhívó számot, de személyesen is tehetnek bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik