Belföld

„Megdöglesz kutya! Adjál pénzt, vagy elvágom a torkod!”

police.hu
police.hu

Rendszeresen verte és kirabolta az édesapját egy 37 éves férfi Érden. A 66 éves férfi azt követően kért segítséget, hogy a fia kedd délelőtt pénzt követelt tőle, és mivel nem volt miből teljesíteni a követelést ütni-verni kezdte.

Ököllel ütötte, ahol érte, többször mellkason rúgta, miközben üvöltve záporoztak a „Megdöglesz kutya!” és „Adjál pénzt, vagy elvágom a torkod!” mondatok. Ezt követően kivette az idős férfi nadrágzsebéből a nyugdíjból megmaradt 21 ezer forintot és sorsára hagyva elment otthonról.

A megvert férfi elvánszorgott egy közeli közértig, a tulajdonos volt segítségére, vízzel kínálta, hívta a mentőket, rendőröket. A kórházba került idős férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a bántalmazás következtében bordája tört.

Az érdi járőrök N. Sándor minden számításba jöhető felbukkanási helyét visszatérően ellenőrizték, s kora délután akadtak nyomára. A munkanélküli 37 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán nem tagadta, heti rendszerességgel megverte édesapját, mert haragudott rá az életmódja miatt és sokszor hiába kért tőle pénzt, nem kapott.

Az Érdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett 37 éves férfival szemben rablás, testi sértés, valamint kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik