Belföld

Gyermekük tóba fojtásával fenyegette exét, miután ezerszer zaklatta telefonon

Vádat emelt a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség azzal a férfivel szemben, aki telefonon és személyesen is zaklatta volt feleségét, majd életveszélyesen meg is fenyegette.

Az egyik megyebeli kisvárosban élő férfi 2019 végén vált el feleségétől, majd tavaly tavasszal még megpróbálták a kapcsolatukat rendezni, azonban az nem járt sikerrel, a férfi végleg elköltözött a közös családi házból.

A férfi azonban képtelen volt belenyugodni a válásba és ezért a használatában levő telefonkészülékekről tavaly április közepétől egy hónapon át több mint ezer sms üzenetet küldött és hívást kezdeményezett a volt felesége felé, jellemzően a kora hajnali órákban vagy késő éjjel.

A férfi mindezeken túl tavaly május végén ismét hívogatni kezdte a feleségét és azzal fenyegette, hogy megöli, rágyújtja a házat, valamint közös gyermeküket is tóba fojtja. A fenyegetések a nőben komoly félelmet keltettek. Miután a fenyegetések miatt az asszony kikapcsolta a telefonját, a férfi még aznap este megjelent a korábbi közös ingatlanuknál, bemászott az udvarra és megpróbálta lábbal berúgni a bejárati ajtót.

Az ajtót a férfi betörte, de a házba bejutni már nem tudott, mert a nőnek sikerült értesítenie a rendőrséget.  A járási ügyészség házastárs sérelmére elkövetett zaklatással, valamint magánlaksértéssel vádolja a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik