Police.hu
Belföld

Nem szabadulhat a jászladányi nő, aki feldarabolta a tunéziai barátját Bécsben

Továbbra is börtönben marad az az előre kitervelt emberöléssel és kifosztással vádolt jászladányi nő, aki 2019 februárjában feldarabolta és kifosztotta a tunéziai barátját Bécsben. A Szegedi Ítélőtábla ugyanis a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványának megfelelően szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt fenntartotta a nő letartóztatását.

A 28  éves nő 2018 őszén Ausztriában ismerte meg későbbi áldozatát, aki szállást, anyagi biztonságot és kábítószert is biztosított a számára. A nő a férfit többször otthagyta, ilyenkor visszament az ugyancsak Bécsben élő magyar barátjához. 2019 elején a nőt a sértett feleségül akarta venni, ebbe a nő is beleegyezett.

Később azonban a férfi féltékenykedése miatt meggondolta magát. Mivel félt a kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkező férfitől, ezért azt tervezte, hogy helyrehozza a korábbi kapcsolatát és megöli a tunéziai férfit és utána úgy tesz, mintha az eltűnéséről nem rendelkezne információval. 2019 februárjában egy diszkóban mindketten kábítószert fogyasztottak, majd a bécsi otthonukban a férfi közeledni próbált a nőhöz.

A nő elutasította a közeledését, mire a férfi dühös lett és megfenyegette. A nő ekkor felkapott egy kést és többször is megszúrta a párja nyakát, majd elmetszette a nyakát. A férfi nem sokkal ezután meghalt. A nő magához vett a férfitől 580 eurót, majd másnap késsel és egy fűrész és kés segítségével feldarabolta a férfit és bőröndökben az anyja jászladányi otthonába vitte.

police.hu

A következő napon a vádlottak a sértett maradványait egy bérelt autóval Jászalsószentgyörgy külterületére vitték, egy beton átereszben elrejtetté. A nő a 2019 tavaszi vallomásában részletesen is beszámolt a horrorisztikus bűncselekményről.

Elmondta, hogy 2018 őszén  ismerkedett meg a férfivel akivel Bécsben élt egy albérletben, de a férfi később erőszakossá vált és többször bántalmazta. Egy reggeli vita során szúrta le a nő az élettársát. A holttestről levágta a kezeket, lábakat és a fejet, majd  háztartási sósavval leöntötte őket. A nő ténybelileg  elismerte a bűncselekményt, de tagadja az előre kiterveltséget, és jogos védelemre hivatkozott.

Bécsből telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította Magyarországra a testet, majd anyja segítségével elrejtette Jászalsószentgyörgy külterületén, egy öntözőcsatornában Az ügyészség határozott idejű fegyházbüntetést kért az elkövetőre, az anyával szemben pedig felfüggesztett szabadságvesztést kértek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.