Belföld

Beismerte tettét a mohácsi panzióst fejbe szúró nő, letartóztatták

police..hu
police..hu

Letartóztatta a Pécsi Járásbíróság azt a mohácsi nőt, aki szerda délután  arcon szúrt egy helyi panzióst, majd megfenyegette a rendőröket,

Barkaszi Attila, a Pécsi Törvényszék szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a felfegyverkezve elkövetett rablással gyanúsított nő elismerte a bűncselekmény elkövetését, de nem tett vallomást.

A nő bement a panzióba, felkapta a személyzeti asztalon lévő mobilt, egy könyvet, egy kulcscsomót és egy Mercedes slusszkulcsát, majd azokkal távozni akart a helyszínről. A panziós a konyhából kilépve észlelte a gyanúsított szándékát és felszólította, hogy tegye le az értékeket és távozzon.

A nő a felszólításnak nem tett eleget, ezért a panziós az értékeiért nyúlt, hogy azokat elvegye a gyanúsítottól. Ekkor nő ütlegelni kezdte a panzióst, majd egy közeli asztalról magához vett egy kést és a fejcsúcsán és az arcát is megszúrta. A gyanúsított és a panziós között dulakodás alakult ki, melynek során a gyanúsított többször is meg akarta szúrni a sérültet, de a védekezése miatt nem járt sikerrel.

Ezt követően a gyanúsított közölte vele, hogy ez az utolsó esélye, mert leszúrja, majd a panziós tulajdonát képező dolgokkal és a késsel együtt kimenekült a panzióból. A támadó egy mohácsi ingatlanba menekült a kiérkező rendőrök elől, ahol megfenyegette a zsarukat is, de végül elfogták.

A lopott holmik értéke 32 ezer forint. A panziós sérüléseinek vizsgálata még folyamatban van. A hajléktalan életmódot folytató gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte, de vallomást nem tett. Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik