Belföld

Autóbalesete volt Szabó Bálintnak

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu

A mai napon 13.00 óra után pár perccel dr. Szabó Bálint önkormányzati képviselő az M5-ös autópályán haladt Szeged felől Budapest irányába, amikor a 118-as kilométerszelvénynél az általa vezetett gépjármű jobb hátsó gumija durrdefektet kapott

– közölte a Mindenki Szegedért Mozgalom Facebook-oldalán csütörtök délután. Mint írták: az autó megpördült, de nem ütközött másik járműnek, az önkormányzati képviselő pedig nem fogyasztott alkoholt. Szabó Bálintot agyrázkódás gyanújával a mentők megfigyelésre és kivizsgálásra a Kecskeméti Kórházba szállították.

A hírről beszámoló szegeder.hu azt írja, Szabó Bálint éppen ma hozta el az autóját Orosházáról, ahol a rendőrség tárgyi bizonyítékként őrizte azt a február 15-én történt állítólagos eltűnésével kapcsolatban.

A cikk emlékeztet, hogy a képviselőnek január végén is volt egy kisebb autóbalesete, akkor Szegeden a Dorozsmai úton haladt, amikor egy kisteherautó az elsőbbségadást elmulasztva kihajtott elé. A képviselő két másik várakozó autónak ütközött, személyi sérülés akkor nem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik