Belföld

Arcon szúrtak egy panzióst Mohácson

Police.hu
Police.hu

Megkéseltek a panzióst szerda délután Mohácson. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 24 éves helyi nő bement a panzióba, elvette az asztalról a panziós mobiltelefonját, valamint kulcsait, majd távozni akart.

A panziós ekkor felszólította, hogy adja vissza neki az értéktárgyait, ekkor dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a nő egy késsel két alkalommal is  arcon szúrta vitapartnerét, majd elmenekült a helyszínről. A panziós könnyű sérüléseket szenvedett.

police.hu

Az elkövető felkutatására induló járőr a helyszín közelében megtalálta a nőt, aki a rendőri felszólításnak nem tett eleget, nem állt meg, hanem becsöngetett az egyik házba. Amikor az ott lakó férfi a rendőr figyelmeztetése ellenére kinyitotta az ajtót, a nő berontott a lakótérbe, majd egy konyhakést magához vett, és megfenyegette a rendőröket.

A rendőrök a nőt elfogták, majd előállították, és kezdeményezték a letartóztatását. A Mohácsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított nyomozást. A hivatalos személy elleni erőszak elkövetését az ügyészség vizsgálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik