Belföld

Elköltözésük után merte elmesélni az anyukájának egy kislány, milyen borzalmakat művelt vele a mostohaapja

Súlyosabb büntetést kért a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség arra a zalai férfire, aki szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette a volt élettársa kiskorú gyermekét. A 33 éves férfi 2017 januárjától 2018 februárjáig élt élettársi kapcsolatban a kislány édesanyjával.

Az élettársak közösen nevelték a nő korábbi házasságából származó két kiskorú gyermeket, egy 8 éves kislányt és egy 5 éves kisfiút. A kapcsolatuk azonban egy év múltán megromlott, mert a férfi rendszeresen italozott és nem dolgozott.

A férfi 2017 végétől több alkalommal is egyedül vigyázott a kislányra, és a tiltakozása ellenére is szexuális indíttatással, erőszakosan közeledett felé. A férfi azzal fenyegette a gyereket, hogy bántalmazni fogja a szüleit, ezért a kislány tűrte nevelőapja cselekményeit. A kislány annyira félt, hogy csak a végleges elköltözésük után merte elmesélni édesanyjának azt, hogy milyen borzalmakat művet a mostohaapja vele.

A Zalaegerszegi Törvényszék 10 év szabadságvesztésre ítélte a különös visszaeső férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosítás iránt terjesztett elő fellebbezést. A fellebbviteli főügyészség a másodfokú eljárásban a fellebbezés fenntartása mellett tárgyalás tartását, és további bizonyítás felvételét indítványozta a Pécsi Ítélőtáblán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik