Belföld

Kiraboltak egy 14 éves fiút a váci buszmegállóban

Kiraboltak egy 14 éves fiút tegnap délután az egyik váci buszmegállóban. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozat azt mondta az őt meghallgató rendőröknek, hogy egy fiú mellé ült a megállóban, pénzt kért tőle, azonban az átadott apróval nem elégedett meg, és többet akart.

Az elkövető, hogy megtörje és megfélemlítse a kamaszt, belenyúlt a zsebébe és azzal fenyegette, hogy megszurkálja, ha nem adja neki oda az összes pénzét. Az áldozat félelmében a még nála lévő kétezer forintot is odaadta, R. Krisztofer pedig zsákmányával elfutott.

A rendőrök egy óra alatt azonosították az elkövetőt, akit Vác belvárosában kaptak el. A rablással gyanúsított R. Krisztofer részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint nem fenyegette meg a fiút, hanem szépen kérte a lóvét, amiből később cigarettát és dobozos üdítőt vásárolt. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Frissítünk!

Nisóczi József Leventnek, a Pest Megyei Főügyészség szóvivőjének a tájékoztatása szerint a Váci Járási Ügyészség bűnismétlés, valamint a bizonyítás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik