Belföld

Verekedésig fajult egy gyerekátadás Fonyódnál

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a 27 éves férfival és 45 éves anyjával szemben, akik egy gyermekláthatással kapcsolatos eldurvult veszekedés során bántalmazták a gyermek apját.

A férfi vádlott az élettársával és az anyjával tartózkodott az otthonukban, amikor élettársa volt férje visszahozta a közös gyermekeiket a kéthetes nyári kapcsolattartásról. A két kisfiú nem akart visszamenni édesanyjukhoz, ezért sírni kezdtek, és nem akartak kiszállni az autóból, ezért a volt házasok között szóváltás alakult ki.

A nyílt utcán folytatott veszekedésbe egy idő után a vádlottak is bekapcsolódtak, amely egyre indulatosabb lett, és előbb az asszony, majd a fia ütötte meg a gyermekek apját. Az apa a bántalmazástól a földre esett, ahol a férfi többször is megrúgta őt.

Az apa igyekezett kitérni a bántalmazás elől, ezért beült a gépkocsijába és el akart hajtani a helyszínről, azonban a férfi vádlott két alkalommal is belerúgott az autó hátsó ajtajába, ezért abban közel 50 ezres kár keletkezett. Az apa nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfi elkövetőre közérdekű munkát, míg az anyjával szemben próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik