Belföld

Videó: Késsel követelt alkoholt egy férfi, lefújta gázspray-vel a bolttulajdonos

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki kést rántott egy boltban, mert nem szolgálták ki alkohollal az ittas állapota miatt.

A férfi február hó 11-én több alkalommal is megjelent a Doroghoz  közeli kisközségben lévő csemege üzletben, ahol alkoholt kért, azonban ittas állapota és a hiteltartozása miatt az ott dolgozó eladók és a tulajdonos nem szolgálta ki. A férfi ezért a kabátja zsebéből elővett egy 13 cm pengéjű kést, de az üzlet tulajdonosának felszólítására visszacsúsztatta azt a kabátzsebébe.

Ezután a férfi kérése az volt, hogy kint rendezzék a konfliktust, ezért elhagyta az üzletet, őt pedig követte a tulajdonos. A férfi  az üzlet előtt ismételten elővette a kést, majd hadonászni kezdett vele a tulajdonos felé, miközben azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a boltot. Az üzlet tulajdonosát pedig azzal fenyegette, hogy megbánja még, hogy így bánik vele.

A férfi mintegy két perce fenyegetőzött, amikor az üzlet tulajdonosa gázspray-vel lefújta őt és értesítette a rendőrséget. A dorogi rendőrjárőrök kiérkezését követően az elkövető eldobta a kését egy közelben lévő fenyőfa alá. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a férfira azzal, hogy kobozzák el tőle a kést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik