Belföld

Földre tepertek és szexre kényszerítettek egy turistát a XII. kerületben

Szexre kényszerítettek egy kiránduló nőt az egyik budai turista útvonalon. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint az eset március 12-én történt, és az ügyben eljáró nyomozási bíró most hosszabbította meg a 19 éves gyanúsított letartóztatását.

A gyanúsítás szerint a férfi a XII. kerületi, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turista útvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt. Hátulról átkarolta a nyakát, befogta a száját, majd a földre teperte és erőszakoskodni kezdett vele.

A nő megpróbált védekezni és dulakodni kezdett a támadójával, a férfi azonban erősen meglökte őt, amelynek hatására a nő hanyatt esett. Ezután a férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, és szexuális cselekmény eltűrésére próbálta kényszeríteni. Egy közelben lévő padnál a megfélemlített nőt végül a nemi vágyának kielégítésére alkalmas szexuális cselekményre kényszerítette.

A kerületi nyomozók szexuális erőszakkal gyanúsították meg a férfit, a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján pedig a bíróság el is rendelte a letartóztatását. A kerületi ügyészség, szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt arra tett indítványt, hogy hosszabbítsák meg a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik