Belföld

Ötmilliót nyúlt le a kocsiban lévő kuncsaftjától egy prostituált

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a dabasi rendőrök azt a 27 éves nőt, aki több millió forinttal rövidítette meg az alkalmi partnerét, amíg a kocsiban tüsténkedett. Egy 71 éves férfi hívta fel a rendőröket, hogy felvett egy számára ismeretlen nőt az autójával Örkényben, majd miután elvitte egy darabon és egy rövid időt együtt töltöttek, észrevette, hogy a kesztyűtartóból hiányzik a pénztárcája.

A brifkóban több mint egymillió forint és közel 12 ezer euró volt. Ideiglenes utasáról hiányos személyleírást adott, ám a rendőröknek ennyi is elegendő volt az örömlány azonosításhoz. Mivel a nőt lakóhelyén és ismert tartózkodási helyein nem találták, elfogatóparancsot adtak ki ellene, végül szerdán fogták el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő nem tagadott a kihallgatása során, hanem gyakorlatilag az alkalmi “fuvarozóját” hibáztatta a történtekért. Szerinte a férfinek nem kellett volna mutogatnia a pénzét, ami számára felhívás volt egy keringőre. A szexuális szolgáltatást követő visszaúton egy óvatlan pillanatban benyúlt a kesztyűtartóba és a kabátjával takarva pedig elrejtette a pénzt. Miután kiszállt a kocsiból elment az anyjához, akinek átadta a vaskos pénztárcát. Sokáig nem vártak a pénzköltéssel. Nagybevásárlást tartottak, és beruháztak egy 25 éves, lila kocsiba is.

A rendőrök átkutatták az anya házát, a pénz maradékát egy, az autó színéhez illő retikülben megtalálták és a vásárolt járgánnyal együtt lefoglalták. Az állandó munkahellyel nem rendelkező, lopással meggyanúsított nő valószínűleg nem ma kezdte a szakmát. Egy másik eljárásban ötrendbeli vagyon elleni bűncselekmény miatt folyik nyomozás vele szemben. A dabasi rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.

Frissítünk!

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye miatt elrendelte a munkahellyel nem rendelkező, tiltott kéjelgésből élő nő letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik