Belföld

Érdemi védekezést terjesztett elő a hétéves Valentinával erőszakoskodó sárkeresztúri férfi

Három hónappal meghosszabbította a Székesfehérvári Járásbíróság annak a minősített szexuális erőszakkal gyanúsított sárkeresztúri férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuális cselekményt végzett a hétéves kislányával február 14-én.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi továbbra sem ismerte be a bűnösségét, és érdemi védekezést terjesztett elő.

R. Ferenc a kislány névnapján fajtalankodott a gyermekével a testvérei előtt. Az esetre úgy derült fény, hogy a gyerekek anyukája hamarabb ért haza a boltból, mint hitte a párja. Az ablakon benézve pedig észrevette, amint épp a kislányukkal fajtalankodik az élettársa.R. Ferenc amikor rájött, hogy lebukott, akkor felült egy kerékpárra, majd elmenekült a helyszínről.

A Fejér Megyei Főügyészség szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, valamint a tanúk befolyásolása miatt arra tett indítványt, hogy hosszabbítsák meg a férfi letartóztatását, akit korábban több év börtönt kapott azért, mert az óvodás öccsével fajtalankodott.. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és három hónappal meghosszabbította a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik