Belföld

Belesett a kulcslyukon és azt látta, hogy a lakótársa fajtalankodik a bepelenkázott sérült kislánnyal

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség  egy 65 éves férfi ellen, mert fajtalankodott a 12 éves mentálisan sérült kislánnyal egy évvel ezelőtt.

A férfi egy borsodi kistelepülésen lakik, és a szomszédságában lévő családi házban él a 12 éves kislány a négyéves öccsével és a szüleivel. A ház két lakrészből áll, amelyeket két külön család használ.

Az egyik délután a gyermek szülei különböző ügyeket intéztek, ezért megkérték a férfit, hogy ezúttal is vigyázzon a gyerekekre. A férfi egy szobában volt a két gyermekkel, akik közül a lány mentális és testi fogyatékosságban szenved, állandó gondozást igényel, és betegsége miatt alkalmatlan volt a bántalmazás elhárítására. A kislány bepelenkázva feküdt az ágyon, míg a fiú a szobában játszott.

A férfi a lány mellé ült az ágy sarkára, és kihasználva, hogy egyedül vannak, szexuális cselekményt végzett vele. A szomszédos lakrészben lakó család férfi tagja azonban felfigyelt a férfi által kiadott hangokra, és az ajtón lévő kulcslyukon keresztül benézett a szobába. Amikor meglátta, hogy mit művel a férfi, akkor berúgta az ajtót és kikergette a szobából.

Az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást kért a letartóztatásban lévő büntetett előéletű férfira, valamint indítványozta, hogy a bíróság tiltsa el minden olyan foglalkozás gyakorlásától, illetőleg tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végezné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik