Belföld

Késsel rontott a többgyermekes családra egy pilisi férfi bográcsozás után

Elfogták a monori rendőrök azt a 40 éves pilisi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy késsel fenyegetőzve kérte számon korábbi sérelmét az egyik rokonán. Amikor az őt kihallgató rendőr megkérdezte a férfit, hogy mi történt a rokona házába március 15-én, akkor azzal kezdte a vallomását, hogy bográcsoztak, ő pedig berúgott.

A férfi feltépve a bejárati ajtót, majd egy 30 cm-es pengéjű késsel a kezében rátámadt a haragosa családjára, hogy számon kérjen rajtuk egy kilenc nappal korábbi, súlyos testi sértés miatt ellene tett feljelentést. A bökővel hadonászva megöléssel fenyegette a jelenlévő felnőtteket és gyerekeket. Csak akkor volt hajlandó elhagyni a lakást, amikor egyikük közölte vele, hogy hívta a rendőrséget. A férfi idegességében kitört négy ablaküveget, majd távozott.

A rendőrök felfegyverkezve elkövetett magánlaksértéssel, valamint zaklatással gyanúsították meg az őrizetbe vett támadót. A férfi elismerte, hogy kérdőre vonta a rokonát, de azt mondta, hogy bár legalább száz kése van otthon, akkor nem volt nála egy sem, és nem is fenyegetőzött öléssel.

De azt a támadást sem ismerte be, amelyben azzal gyanúsítják, hogy március 6-án egy baltával eltörte a rokona kezét a cinkostársaival. A férfit azóta letartóztatták, a további eljárásokat a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik