Belföld

Videón, ahogy a válltáskájába rejt öt üveg whiskyt egy nő

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

A lopás bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki a vád szerint tatabányai üzletben öt üveg szeszes italt rejtett a táskájába, a biztonsági személyzet azonban tetten érte.

A vádirat szerint az elkövető tavaly október közepén azzal az előre megfontolt szándékkal ment a tatabányai áruházba, hogy onnan alkoholos italokat fog lopni.A  nő másfél órán keresztül vásárolt az áruházban, ennek során öt üveg, áruvédelmi eszközzel ellátott whiskyt a bevásárlókocsiba helyezett.

Ezt más termékkel eltakarta, majd átment az áruház egy másik részlegére, ahol az áruvédelmi eszközöket az italokról eltávolította, és az üvegeket a válltáskájába rejtette. Az áruház vagyonőre felfigyelt a lopásra, ezért a nőt a kasszán túl várta.

Az elkövető a kasszánál a bevásárlókocsijában lévő egyéb termékeket kifizette, majd a válltáskájába rejtett italokkal távozni kívánt az áruházból, azonban a biztonsági őr  feltartóztatta. Az áruház külön helyiségében az elkövető a táskájából elővette az összesen 53 ezer forint értékű italt, így a lopással okozott kár megtérült.

Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért a nőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik