Belföld

Megkéseltek egy autóst az egyik kecskeméti áruház parkolójában

Megkéseltek egy kisteherautót vezető sofőrt szerdán reggel az egyik kecskeméti áruház parkolójában. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője és későbbi áldozata közlekedési konfliktusba keveredett Lajosmizse külterületén.

A kisteherautóval közlekedő 48 éves sofőr ezt meg akarta beszélni autóstársával, ezért beállt az áruház parkolójába, ahová az Audit vezető férfi követte. A parkolóban a viszály tettlegességig fajult, amelyet a személykocsi sofőrje egy késsel próbált lezárni úgy, hogy egy ízben combon szúrta vitapartnerét, majd elhajtott a helyszínről.

A járőrök a sérült férfi segítségével azonosították, és másfél órán belül lakása előtt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 43 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, az elszámoltatása jelenleg is tart.

A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett információk és a térfigyelő kamerák felvételei alapján büntetőeljárás során vizsgálják, hogy a férfi a garázdaság bűntettén és a testi sértésen kívül milyen közlekedési bűncselekményeket követhetett el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik