Belföld

Saját mostohaanyja és féltestvére bocsátott áruba egy 13 éves lányt

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a berettyóújfalui nővel és férfival szemben, akik a saját rokonukat bocsátották áruba bő egy évvel ezelőtt. A hajdú-bihari rendőrök tavaly februárban tudták meg, hogy két férfi is szexuálisan bántalmazott egy 13 éves lányt Furtán és Berettyóújfaluban.

A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek, majd szexuális erőszakkal gyanúsították meg a két férfit. A nyomozás során a lány két rokona, egy 41 éves nő és egy 22 éves férfi is a rendőrök látókörébe került. Értesüléseink szerint a tini mostohaanyja, és féltestvére volt az, aki pénzt kért a két férfitól azért, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessenek a gyermekkorú hozzátartozójukkal.

police.hu

A hajdú-bihari nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen, valamint a zsákai és debreceni körzeti megbízottak közreműködésével fogták el tavaly júliusban a lány hozzátartozóit, akiket a bíróság villámgyorsan le is tartóztatott.

Úgy tudjuk, hogy a lány mostohaanyja nem ismerte be a bűnösségét a kihallgatása során, míg a 22 éves fia részleges beismerő vallomást tett a nyomozati szakban. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya lezárta az emberkereskedelem gyanúja miatt indított nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik