Belföld

Összeverte, kitépte haragosa haját három nő az óvodánál

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Csoportosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Nagyatádi Járási Ügyészség azzal a három nővel szemben, akik egy óvoda közelében bántalmaztak egy másik falubeli asszonyt.

A büntetett előéletű 24 éves nő és 30 éves nővére tavaly januárban a helyi óvodánál találkoztak a haragosukkal, akivel még inkább elmérgesedett a viszonyuk egy előző napi közlekedési baleset miatt. A nők szidalmazni kezdték az asszonyt, később a ruhájánál és a hajánál fogva a földre rántották, majd testszerte tépni és ütlegelni kezdték.

Az eseményeket észlelve a testvérek helyszínen tartózkodó 21 éves barátnője is csatlakozott a bántalmazáshoz, aki az ekkor már földön fekvő asszonyt maga is többször megütötte.

A tettlegességnek végül az elkövetők  jelen lévő rokonai vetettek véget oly módon, hogy a nőket előbb felszólították az asszony bántalmazásának abbahagyására, idővel pedig közbe is avatkoztak, és elhúzták az elkövetőket. A megvert asszony a fején és az alkarján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a visszaesőnek minősülő, korábban szintén garázdaság miatt büntetett 24 éves nővel szemben végrehajtandó, 30 éves nővérével szemben felfüggesztett börtönbüntetés, míg 21 éves társuk vonatkozásában elzárást indítványozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik