Belföld

Megállásra kényszerítették, majd összeverték a találkára érkező fiút

Súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt indítottak eljárást a bajai rendőrök négy sükösdi fiatallal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy fiatal sükösdi lány találkozót beszélt meg március 6-án egy fiúval a helyi labdarúgópálya közelében, majd külön autókkal mind a ketten kimentek a település külterületére.

Egy elhagyatott úton azonban a  nő három társa várta a fiatalembert. Egy személykocsival bevágtak a fiú elé, megállásra kényszerítették, majd a fiatal lány úgy megverte a 19 éves fiút, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. A férfitől a támadás alatt még a kocsikulcsát is elvették azért, hogy ne tudjon elmenekülni.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiakat, valamint 18 éves női társukat a rendőrök szerdán elfogták és előállították.

A cselekményben bűnsegédi szerepet játszó fiatal lányt kihallgatása után szabadon bocsátották, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, társait azonban a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik