Belföld koronavírus

Gyurcsány Ferenc így éli meg a szerepcserét Dobrev Klárával

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Elárulta, miként telnek a napok fiával, mióta felesége koronavírusos.

A Blikknek Gyurcsány Ferenc azt mondta, a hatéves Marcival még soha nem voltak ennyit kettesben, mint most Brüsszelben. Második hetüket tapossák, és van még legalább egy hét, hiszen felesége, Dobrev Klára Budapesten lábadozik. Vele naponta minimum nyolcszor beszélnek telefonon.

Most helyet és szerepet is cseréltek,  hiszen legkisebb gyerekük a DK EP-képviselőjével él Brüsszelben, ott is jár óvodába.

Klárával többnyire váltjuk egymást, ha ő hazautazik, akkor kijövök én. Most is éppen váltottunk volna, s indultam volna Budapestre, amikor kiderült a fertőzés. Így mi itt ragadtunk, ő otthon jó kezekben van, ismerősök vigyáznak rá. Panaszkodik, hogy fáj mindene, de az orvosai szerint nincs szükség kórházra. Ha súlyosbodna a helyzet, nyilván azonnal indulnánk

– mesélte a DK elnöke.

Gyurcsány reggel ötkor kel, kis e-mailezés, kis pártpolitika. Fia 7-kor kapja a kakaót, utána tízórait készít neki, pontban negyed 9-kor indulnak óvodába. Visszafelé vásárol be a vacsorához, napközben intézi a politikai ügyeket, este mesét mond fiának, akinek ő többet megenged, ehet gofrit is a kanapén.

Kapcsolódó
„Mostantól csönd, Marci!” – Gyurcsány Ferenc werkfilmje
A DK-elnök bemutatta, milyen nehéz is elkészíteni odahaza egy politikai videót.

Dobrev Klára a hónap elején magyarországi kampányúton vett részt, március 5-én Facebook-oldalán jelentette be, hogy a tünetei miatt tesztelték, az eredmény pozitív lett, ezért nem utazhatott vissza Belgiumba.

Kapcsolódó
Lázzal, fejfájással és végtagfájdalommal küzd a koronavírusos Dobrev Klára
A Demokratikus Koalíció EP-képviselője a múlt héten tudatta, hogy megfertőződött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik