Belföld

Vallott az idős kislángi pár gyilkosa – videó, fotók

police.hu
police.hu
A rendőrök egy óra alatt elfogták a 26 éves férfit.

Szombaton a rendőrök egy óra alatt elfogták azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint hajnalban megölt Kislángon két embert. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság most a police.hu oldalon tudatta, hogy a férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

 

A nyomozás adatai szerint a férfi szombaton hajnalban Kislángon, a kerítésen átmászva jutott be a Szabadság utcai ingatlanra. A családi ház udvarán található füstölőből akart húskészítményeket ellopni, de megzavarta a házban élő 81 éves férfi és 73 éves élettársa.

Próbálták megakadályozni, hogy elmeneküljön az ellopott füstölt áruval, ezért a 26 éves férfi egy késsel többször megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az elkövető a holttesteket a ház udvarán található vízóraaknába rejtette, faágakkal letakarta, majd elmenekült a helyszínről.

A riasztás után a rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek és az adatgyűjtés, tanúkutatás eredményeként elfogták a férfit, akit őrizetbe vettek, kihallgatása után előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik